AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel taşkını görmek

Kahve falında sel taşkını görmek

Kahve falında sel taşkını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, gelişeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, bir bebek sahibi olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sel taşkını gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında sel taşkın görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sel taşkını görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında taşkın görmek bereketin artacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında su taşkınlığı görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında taşkın sular görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su taşkını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Kahve falında nehir taşkını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz taşkını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir