AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel bulanık su görmek

Kahve falında sel bulanık su görmek

Kahve falında sel bulanık su görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, günahların da affolacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sel bulanık su gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Kahve falında sel bulanık su görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su sel görmek ailenin büyüyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık sel görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel ve su görmek hükmünün geçmeyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel suyunda boğulmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Kahve falında sel suyuna kapılmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir