Kahve falında sel suyunda boğulmak

Kahve falında sel suyunda boğulmak beklenmedik kapıların açılmasına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet eder.

Kahve falında sel suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sel suyunda boğulmak sıkıntılarından kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak mutluluk ve huzur bulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında selde boğulan birini görmek borçlarının kapanacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli sel suyu görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sel gibi su görmek günah işleyeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık su sel görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna kapılmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top