AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve su görmek

Kahve falında sel ve su görmek

Kahve falında sel ve su görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, korkularının sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sel ve su gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sel suyunda boğulmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel gibi su görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sel suyuna kapılmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel ve su görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel bulanık su görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel suyu görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir