AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık sel görmek

Kahve falında bulanık sel görmek

Kahve falında bulanık sel görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerine dört elle sarılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık sel gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında sel bulanık su görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sevinç ve mutluluğa işarettir.

Kahve falında bulanık su sel görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık sel görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sel basması görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında sel baskını görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur seli görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selde kaybolmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir