AnaSayfa / Genel / Kahve falında su baskını sel görmek

Kahve falında su baskını sel görmek

Kahve falında su baskını sel görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zahmete düşeceğine, yüzlerin asılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su baskını sel gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında su baskını sel görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, borçların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel su baskını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet eder.

Kahve falında sel baskını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine inanılır.

Kahve falında işyerini su baskını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde su baskını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında su baskınından kaçmak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su baskınından kurtulmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir