AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel almak

Kahve falında sel almak

Kahve falında sel almak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, herkesin rahat edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sel almak gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Kahve falında sel sularında yürümek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek işlerin kara geçeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel yağmur görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sel bulanık su görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtına ve sel görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve sel görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli sel suyu görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir