AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına ve sel görmek

Kahve falında fırtına ve sel görmek

Kahve falında fırtına ve sel görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, fedakârlıklar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına ve sel gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında fırtına sel görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında fırtına ve sel görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sel ve fırtına görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında sel fırtına görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında rüzgar fırtınası görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve fırtına görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir