AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı denize atmak

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, güzel bir haber almaya, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında denize ayakkabı atmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak umutlarının boşa çıkmayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıları atmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak emeğinden hayır göreceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir