AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayakkabısını atmak

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıları atmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı atmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, keyiflerinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak atılan adımların zorluk yaratacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir