AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak düşünmeden hareket edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir