AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize ayakkabı atmak

Kahve falında denize ayakkabı atmak

Kahve falında denize ayakkabı atmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize ayakkabı atmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denize ayakkabı atmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları atmak belki de hayatının aşkını bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir