AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak önemli bir makama terfi alacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları dışarı atmak önünü açacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Kahve falında birini dışarı atmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağı dışarı atmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu dışarı atmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yılanı evden dışarı atmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı dışarı atmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir