AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıları atmak

Kahve falında ayakkabıları atmak

Kahve falında ayakkabıları atmak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları atmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak yaşam standartlarını yükselteceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine ayakkabı atmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları atmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı atmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir