AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı suya atmak

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak kazancının çok daha fazla olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayakkabısını atmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı atmak yorulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir