AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabıları atmak

Kahve falında eski ayakkabıları atmak

Kahve falında eski ayakkabıları atmak kısmetlerinin artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabı atmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak işinde profesyonel kimse olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak çok daha mutlu olunacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıları atmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı dışarı atmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir