AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerli sakız görmek

Kahve falında şekerli sakız görmek

Kahve falında şekerli sakız görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekerli sakız gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında şeker sakız görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında şekerli sakız görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sakızlı şeker görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakız patlatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan sakız atmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli sakız görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir