AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız patlatmak

Kahve falında sakız patlatmak

Kahve falında sakız patlatmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, rahat yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakız patlatmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında sakız patlatmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız şişirmek dostlardan zarar görüleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında şekerli sakız görmek geride bırakacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sakız görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişine sakız yapışmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek yokluk içine düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sakız sündürmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir