AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker sakız görmek

Kahve falında şeker sakız görmek

Kahve falında şeker sakız görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında şeker sakız gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında şekerli sakız görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker sakız görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakızlı şeker görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakıza basmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek elinin bolluk göreceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç sakızı yemek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir