AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan sakız atmak

Kahve falında ağızdan sakız atmak

Kahve falında ağızdan sakız atmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ferahlayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan sakız atmak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan sakız atmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız atmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iyi habere işaret eder.

Kahve falında sakızı atmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan akan kan görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir