AnaSayfa / Genel / Kahve falında damla sakızı görmek

Kahve falında damla sakızı görmek

Kahve falında damla sakızı görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, kem gözlere gelineceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında damla sakızı gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Kahve falında damla sakızı görmek böylece yüzünün güleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek hayırlı yollara gireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında iki damla kan görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında su damlaması görmek sıkıntılar son bulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kan damlaması görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damlayan musluk görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damlayan su görmek çevre değiştireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir