AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap ters giymek

Kahve falında çorap ters giymek

Kahve falında çorap ters giymek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerin günden güne artacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çorap ters giymek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında çorabı ters giymek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorapları ters giymek büyük aşamalar kaydedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine delalettir.

Kahve falında çorap ters giymek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ters çorap giymek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ters giymek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters pantolon giymek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir