AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ve lokum görmek

Kahve falında şeker ve lokum görmek

Kahve falında şeker ve lokum görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahat nefes alınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker ve lokum gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında lokum şekeri yemek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında lokum ve şeker görmek verimliliğinin artacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum şekeri görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ve lokum görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ve lokum yemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir