AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker lokum görmek

Kahve falında şeker lokum görmek

Kahve falında şeker lokum görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında şeker lokum gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında şeker lokum görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında lokum şekeri yemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum ve şeker görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum şekeri görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ve lokum görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında siyah lokum görmek yapılan hataların telafi edileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir