AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum ve şeker görmek

Kahve falında lokum ve şeker görmek

Kahve falında lokum ve şeker görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, büyük borçların altında ezileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum ve şeker gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında şeker lokum görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında lokum şekeri yemek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında şeker ve lokum görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum şekeri görmek malının ve parasının da artacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum ve şeker görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında bisküvi lokum görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir