AnaSayfa / Genel / Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek eğlence ve renk geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çifte atan at görmek işlerinin toparlanacağına, geçim derdi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çifte silah görmek yakında işlerinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at çiftesi yemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında at çiftesi görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çifte yemek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çifte atmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında atın çifte attığını görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir