AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker lokum dağıtmak

Kahve falında şeker lokum dağıtmak

Kahve falında şeker lokum dağıtmak çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, başarısının azalacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, herkesin önünde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum dağıtmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında lokum şekeri yemek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker lokum görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında lokum ve şeker görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir