AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum şekeri görmek

Kahve falında lokum şekeri görmek

Kahve falında lokum şekeri görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında lokum şekeri gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında lokum ve şeker görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum şekeri yemek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Kahve falında lokum şekeri görmek işlerin sürekli artacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şeker lokum görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında şeker ve lokum görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında şeker ve lokum yemek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında limonlu lokum yemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir