AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ve lokum yemek

Kahve falında şeker ve lokum yemek

Kahve falında şeker ve lokum yemek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, önemli kişi haline geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, el açmayacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum şekeri yemek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında şeker ve lokum görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ve şeker görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında acı lokum yemek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir