AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum şekeri yemek

Kahve falında lokum şekeri yemek

Kahve falında lokum şekeri yemek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum şekeri yemek gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında lokum şekeri yemek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker ve lokum görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında şeker lokum görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında lokum ve şeker görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında lokum şekeri görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide lokum yemek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir