AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba dolusu para görmek

Kahve falında bir torba dolusu para görmek

Kahve falında bir torba dolusu para görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kırgınların barışacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi zararını karşılayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bir torba dolusu para gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Kahve falında torba dolusu para görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek belli bir kazanç elde edileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu altın görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu balık görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında torbayla para görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir