AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba ekmek görmek

Kahve falında bir torba ekmek görmek

Kahve falında bir torba ekmek görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir torba ekmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında torbada ekmek duygusallığın ön plana çıkacağına, bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir torba ekmek görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek amaçlarına ulaşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında göz torbası görmek fesada bulaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir torba pirinç görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torba torba altın görmek işinden geri kalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento torbası görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum torbası görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir