AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lokum görmek

Kahve falında siyah lokum görmek

Kahve falında siyah lokum görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, en yüksek makamlara oturacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah lokum gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında siyah lokum görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum yemek gelir kaybedeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokumu görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir