AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dağıtmak

Kahve falında lokum dağıtmak

Kahve falında lokum dağıtmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında lokum dağıtmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak kazanılan paranın artacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük lokum görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında sadrazam lokumu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tepside lokum görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek geçim derdine gireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir