AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında lokum bisküvi yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine alamet eder.

Kahve falında lokum bisküvi görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisküvi lokum görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir