AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker emmek

Kahve falında şeker emmek

Kahve falında şeker emmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker emmek gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında şeker emmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında erkek memesi emmek işlerin yavaşlayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyundan süt emmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında süt emdiğini görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünü emmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini emmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadından süt emmek kazanç kapılarının açılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı emmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir