AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı emmek

Kahve falında ayak parmağı emmek

Kahve falında ayak parmağı emmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı emmek gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Kahve falında ayak parmağı emmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak emdiğini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında parmak emmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını emmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin parmağını emmek imkânların çok daha iyi olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hasret içinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir