AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa isim yazmak

Kahve falında toprağa isim yazmak

Kahve falında toprağa isim yazmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başarısının azalacağına inanılır.

Kahve falında toprağa isim yazmak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Kahve falında toprağa isim yazmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim yazdığını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalettir.

Kahve falında tahtaya isim yazmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca isim yazmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deftere isim yazmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşa isim yazmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir