AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına isim yazmak

Kahve falında mezar taşına isim yazmak

Kahve falında mezar taşına isim yazmak eline geçen paraları tutamayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak üzüleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında taşa isim yazmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek afiyette giden düzeninden olacağına, maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yazmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında isim yazdığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir