AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali suyu sıkmak

Kahve falında şeftali suyu sıkmak

Kahve falında şeftali suyu sıkmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali suyu içmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali suyu görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında portakal suyu sıkmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Kahve falında suya limon sıkmak şan şöhret kazanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine inanılır.

Kahve falında limon suyu sıkmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su sıkmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir