AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sıkmak

Kahve falında su sıkmak

Kahve falında su sıkmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, rahat ve huzurlu olunacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, işlerinde aksama olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında su sıkmak kendisini korumaya alacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon suyu sıkmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında elma suyu sıkmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, saadetinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında portakal suyu sıkmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyunu sıkmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalettir.

Kahve falında suya limon sıkmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir