AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali suyu içmek

Kahve falında şeftali suyu içmek

Kahve falında şeftali suyu içmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali suyu içmek gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Kahve falında şeftali suyu içmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şeftali suyu görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında sık sık su içmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kar suyu içmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş su içmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, adını herkese duyuracağına yorulur.

Kahve falında suyu içmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, rızkından ve gelirinden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir