AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali suyu görmek

Kahve falında şeftali suyu görmek

Kahve falında şeftali suyu görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalettir.

Kahve falında şeftali suyu gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında şeftali suyu görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali suyu içmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında tüysüz şeftali yemek sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında olgun şeftali yemek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işarettir.

Kahve falında şeftali verdiğini görmek huzurlu günlerin geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir