AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali kokusu duymak

Kahve falında şeftali kokusu duymak

Kahve falında şeftali kokusu duymak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali kokusu duymak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında şeftali kokusu duymak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında iğde kokusu duymak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek kokusu duymak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kavun kokusu duymak amacına ulaşabileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kokusunu duymak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında içki kokusu duymak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Kahve falında idrar kokusu duymak refah düzeyinin düşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir