AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki kokusu duymak

Kahve falında içki kokusu duymak

Kahve falında içki kokusu duymak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki kokusu duymak gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında içki kokusu duymak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoş koku duymak huzur ve şifa bulacağına, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iğde kokusu duymak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sirke kokusu duymak sonra kendi işini kuracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet eder.

Kahve falında gül kokusu duymak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Kahve falında lağım kokusu duymak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında çiş kokusu duymak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kokusu duymak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir