AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş et kokusu duymak

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak günden günde daha fazla stres yapacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Kahve falında içki kokusu duymak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında leş kokusu duymak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında deniz kokusu duymak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rutubet kokusu duymak bebek sahibi olunacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun kokusu duymak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında lavanta kokusu duymak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir