AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek kokusu duymak

Kahve falında çiçek kokusu duymak

Kahve falında çiçek kokusu duymak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, derde ve kedere düşeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında çiçek kokusu duymak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek kokusu almak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu çiçek görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu duymak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında misk kokusu duymak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir