AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde kokusu duymak

Kahve falında iğde kokusu duymak

Kahve falında iğde kokusu duymak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde kokusu duymak gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında iğde kokusu duymak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında iğde ağacı dikmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde topladığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında iğde yaprağı görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında iğde almak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında iğde dalı görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir