AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeye pislemek

Kahve falında seccadeye pislemek

Kahve falında seccadeye pislemek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü duygularını yeneceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeye pislemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında seccadeye pislemek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ortaya pislemek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında çamaşırına pislemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ortalığa pislemek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altını pislediğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiloduna pislemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında üstünü pislemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir