AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin pislediğini görmek

Kahve falında kedinin pislediğini görmek

Kahve falında kedinin pislediğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin pislediğini gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi pislediğini görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerini pislemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yatak pislemek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin ortasına pislemek şansın açılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir